Beerlala’s op stof?

Een grote droom van mij is om naast schilder en illustrator als print designer te werken. Toen ik net klaar was met de academie werd ik benaderd door het merk Maxi Cosi omdat ze wel iets zagen in mijn werk voor patronen. Helaas is dat niets geworden, als ik dat nu nog eens zou mogen proberen had ik dat heel anders aangepakt! Ookal is mijn nieuwe schilderwerk vrijer dan wat ik vroeger maakte, er zit nog steeds een decoratief element in wat heel goed kan werken in stoffen voor ontwerpers. Ik zie merken wel elementen gebruiken van mijn werk in sjawls en kleding. Misschien zelfs bedrukt leer voor tassen?Ook een gaaf idee lijkt het me om een behang lijn te maken inclusief kussens, gordijnstoffen. Het wordt tijd om die dromen nou eens werkelijk te laten worden maar wiezou mij daarin kunnen helpen?

13 12 11 10 _MG_5475kopie _MG_5476 07 06 05 04 03 02

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: