Dieren illustraties

Sinds ik me kan herinneren teken ik dieren. Ze hebben alleen altijd of cowboylaarzen aan of een hoedje op. Voor de Pipapanda van het Wereld Natuurfonds moest ik ineens behoorlijk realistische dieren tekenen waar kinderen echt het dier in terug konden zien. Meestal woonden die in Afrika of Zuid Amerika. Lang leve Google want ik heb al behoorlijk wat dieren moeten opzoeken. ill011

Hier zo’n typische Beerlala vogel, coole dude, met cowboy laarzen aan.

ill031 ill035 ill033

En hier voor de Pipapanda een stuk realistischer getekend maar wel zodat ik mijn ei kwijt kan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: