Nieuwe schilderijen

Na al die bloemen even weer terug naar waar ik mee bezig was. Het goede van zo werken en gelijk ook het irritante is dat ik dan de neiging heb om de bestaande doeken aan te pakken. Ik vind dan dat ze beter kunnen dus gaat er een laag overheen. Vandaar dat ik nooit weet wanneer iets ook echt af is, daar heb ik al eerder iets over geschreven. Hier het nieuwe werk: 70 x 100 cm

juliehendriks05

 

 

 

 

 

 

IMG_5547

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En hier een eerder doek wat ik (hopelijk) beter maak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s