Nieuw werk

Nieuw over oud. Voorheen schilderde ik heel veel vrouwen en nu is er weer eentje opgedoken. Ik merk dat ik nog zoek naar een manier hoe ik echt los kom..misschien ben ik daar wel altijd naar opzoek. Ik hoop het. Zo ontwikkel ik me merk ik en kom ik verder. Als ik terug kijk zie ik dat ik altijd wel een vast kleurgebruik hanteer. Grappig.

beerlala002

 

 

 

 

 

100 x 120 cm, acryl op linnen, 2013

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s