Atelier

Natuurlijk zou ik heel erg graag een echt atelier willen hebben, zo een waar je alles kan laten staan zonder dat er een kind besluit met je verf je werk mooier te willen maken. Zo een waar je van die kasten heb waar je je doeken in kan opslaan met een tafel voor met potten en tubes..dat komt vast nog wel. Nu moet ik het even in mijn eigen huis doen wat ook zijn voordelen heeft. Ik kan dag en nacht door gaan (als ze op school zitten en in bed liggen dus). De vogeltjes hebben ook gezelschap..kortom ik moet niet zeuren.

_MG_5658

 

 

 

 

 

_MG_5659_MG_5660

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s