Ondertussen..

Er gebeurt vanalles hier. doeken worden aangepakt waarin huizen voorkomen. Ik teken nu elke maandag samen met een vrouw op verschillende plekken in de stad. Sinds de academie heb ik niet meer met een schetsboek gezeten en zomaar getekend wat ik zag. Heel goed voor de oefening al hou ik het met dat ene doek met huizen toch nog even op bloemen..nog niet uitgekeken.

jh10120 x 100 cm

1003014_585135041536664_1347489795_nde kleintjes worden ook aangepakt…

IMG_2794en dan nu weer verder met een nieuw doek met bloemen, 80 x 100 cm, fijn..

Mijn enorme bloemen van 120 x 200 cm is nu te koop bij de Kunst Koning online, een site waar particulieren en galeries werk kunnen verkopen en waar ik best trots op mag zijn om er tussen te mogen staan.

juliehendriks04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s